Écht HEMA

Wie kent de HEMA nou niet? Je kunt er van alles halen en ook nog eens lekker eten in het restaurant. De HEMA maakt gebruik van folders, reclame op tv en op de radio om zo hun producten aan te prijzen. En de producten van de HEMA verschillen enorm! Van rookworsten tot kleding, maar wel altijd voor een redelijke lage prijs.

hemaDe HEMA zit niet alleen in Nederland. Nee, ook in Frankrijk, Duitsland, België en zelfs in Luxemburg zitten filialen van de HEMA! In de winkels zorgt het enthousiaste personeel ervoor dat ze elke dag de klant met glimlach te woord staan.

De Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam werd opgericht door Leo Meyer en Arthur Isaac. De HEMA stijl is te herkennen in alle producten en ze proberen de kleine dingen er mooi uit te laten zien, want zelfs van kleine dingetjes kan je plezier hebben.

De HEMA zoals wij die nu kennen is een sterk merk. Je raakt nooit uitgekeken op de HEMA! Ze hebben er leuke en originele dingen, gaan met de tijd mee en verbreden hun assortiment eens in de zoveel tijd. Laten we zeggen, dit is nou écht HEMA.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s