SHOPLOG #2 – ZARA, THE STING & HEMA

IMG_1516
Het is weer eens zover; ik ben wezen shoppen. Afgelopen maandag (4 mei) was ik met een vriendin naar Utrecht gegaan en heb ik een paar leuke dingen gekocht! Kijken jullie met mij mee?

Ik heb maar bij 3 winkels wat gekocht (zoals de titel ook al aangeeft haha), maar ik vond het toch leuk om mijn aankopen met jullie te delen! Te beginnen bij dit shirtje van The Sting. Het is een simpel shirtje, maar die veertjes maken het toch wel wat leuker. Ook is het shirtje goed te combineren. 🙂 Het shirtje kost €19,95.
IMG_1525
Processed with Moldiv
Bij de Hema kwam ik deze foaming shower gel tegen. Het deed mij aan Rituals denken en voor maar €3,95 kon ik het zeker niet laten liggen! Ik ben erg benieuwd of die bevalt, maar hij rook in ieder geval al heerlijk 🙂
IMG_1492
IMG_1500
IMG_1522
IMG_1503
Tot slot deze luchtjes die ik bij de Zara heb gekocht. I’M IN LOVE! Oh my, wat ruiken ze lekker. Één luchtje kost €10,95, maar samen kosten ze €14,95. Ik kon dus niet de Zara uitlopen zonder ze mee te nemen. De roze (fruity) is wat zoeter dan de gele (oriental), maar hij is niet te penetrant. Ze blijven allebei lang zitten, waardoor je de hele dag van die lekkere geur kan genieten!

Ook dit keer ben ik helemaal weg van mijn aankopen! Wat vinden jullie ervan?

15 gedachten over “SHOPLOG #2 – ZARA, THE STING & HEMA

  1. Ik was laatst ook bij de Zara en wat hebben ze me toch een heerlijke luchtjes! Helaas had ik geen geld bij me, domme ik, maar ik moet snel wat van die luchtjes meenemen!

    Like

  2. Pingback: Winactie | DVD, luchtje & maskertjes |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s