Film Friday #4 – The Age of Adaline

The Age of Adaline
Vorige week heb ik met een Ladies Night in Pathé Rembrandt Utrecht genoten van de film The Age of Adaline. De hoofdrollen worden gespeeld door Blake Lively en Michiel Huisman. Beiden vind ik echt geweldige acteurs en ik heb daarom met plezier gekeken naar deze film, die naast deze fantastische acteurs ook een goed en boeiend verhaal had. Benieuwd waar The Age of Adaline over gaat?

De film gaat over Adaline Bowman; een jonge moeder die in het jaar 1908 is geboren. In de jaren 30 krijgt Adaline een mysterieus auto-ongeluk en sindsdien wordt ze niet meer ouder. De wereld en de mensen om haar heen ziet ze groeien, terwijl ze zelf jong en mooi blijft. Om niet op te vallen en dit geheim verborgen te houden leeft ze een eenzaam bestaan. Adaline blijft nooit lang op één plek en verhuist steeds om een aantal jaar met haar hond naar een nieuwe stad. Maar dan ontmoet ze de charmante Ellis Jones en moet ze een beslissing maken; wegrennen en haar geheim bewaren of voor een keer sinds lange tijd weer gelukkig (durven te) zijn.
The Age of Adaline
The Age of Adaline
Zoals ik al aangaf; ik ben helemaal weg van Blake Lively en Michiel Huisman! De film was dan ook prachtig en erg overtuigend met zulke goede acteurs. Blake Lively ken je waarschijnlijk van Gossip Girl (een hele leuke serie) waarin ze Serena van der Woodsen speelt. Onze Nederlandse Michiel Huisman, die het inmiddels helemaal gemaakt heeft in Amerika, ken je onder andere van Costa!, Floris, Wild en de series Orphan Black & Game of Thrones.
Ook een grote naam in The Age of Adaline is Harrison Ford. Hij speelt de vader van Ellis: William Jones. Hij doet dit erg goed en ik vind hem ook erg sterk en overtuigend overkomen. Harrison Ford speelde Han Solo in Star Wars en je kent hem ook als Indiana Jones in de gelijknamige films.
Tot slot: Ellen Burstyn. Zij speelt Flemming Prescott; de dochter van Adaline. In de film is een scene waarbij Adaline uit eten gaat met Flemming en als ze elkaar knuffelen fluistert Flemming ‘Happy Birthday mama’. Deze scene (die ook te zien is in de trailer) bezorgde mij kippenvel omdat Flemming natuurlijk veel ouder is dan haar moeder op dat moment. Eigenlijk ken ik Ellen Burstyn niet van andere films, al heeft ze er vele op haar naam staan waaronder Interstellar.
The Age of Adaline
Jullie zullen vast gemerkt hebben dat ik de film heel mooi en goed vond haha. Ik heb echt de volle 112 minuten genoten! The Age of Adaline is pas vanaf 18 juni te zien in de bioscoop, dus als jullie benieuwd zijn naar de film moeten jullie helaas nog even wachten. Maar al met al is The Age of Adaline een enorme aanrader en zeker het wachten waard, om daarna naar de bioscoop te rennen hihi! 🙂

Lijkt The Age of Adaline jullie leuk?

Bron foto 1
Bron foto 2
Bron foto 3
Bron foto 4

17 gedachten over “Film Friday #4 – The Age of Adaline

  1. Ik heb ‘The Longest Ride’ gezien met Ladies @ the Movies een tijd geleden en toen maakte ze reclame voor de volgende keer met deze film. Ik heb zo hard getwijfeld om te gaan, en nu heb ik echt spijt dat ik niet ben gegaan, haha :p
    Wachten tot in juni dus…
    x, Lena

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik wil ‘m zoooo graag zien!! Daarom dat ik het middelste deeltje van je post niet heb gelezen uit schrik voor een bepaalde onverwachte verhaallijn.(hihi sorry)

    Maar ik weet gelukkig dat je het ’n goede film vond, motiveert me nog meer om hem te zien!

    Geliked door 1 persoon

    • Haha snap ik hoor! Ik heb niks meer proberen weg te geven dan dat de trailer doet hihi, maar deze film is echt een aanrader! Vind het eigenlijk ook heel bijzonder dat die zo vroeg te zien was bij de ladies night 🙂

      Geliked door 1 persoon

      • Hahah oei! Sorry khad dan toch beter het middelste stukje gelezen 😀 Ja hé idd vroeg! Eigenlijk was het beetje avant premiere! Ik kon helaas niet gaan toen het in Gent was! Maaar ik heb al afgesproken volgende week eens te gaan 😀 ik kijk er al naar uit! Dankjewel voor de extra overtuiging! XO

        Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Recensie ‘The Age of Adaline’ – De wereld van Anna

Plaats een reactie