Serie Sunday #4 – Hostages

Hostages
Het is weer zondag en dat betekent dat ik een nieuwe serie heb om te bespreken. Hostages dit keer en man, wat is deze serie goed! Je kan het een miniserie noemen, want Hostages telt maar 15 afleveringen. Als je van spannende series met drama houdt is deze serie echt een must-see! Benieuwd waar Hostages over gaat?

Hostages gaat over een gijzeling, zoals de naam al aangeeft. Het draait om het gezin van dokter Ellen Sanders, bestaande uit haar man Brian, dochter Morgan en zoon Jake. De dag voordat Ellen de president van de Verenigde Staten (President Kincaid) moet opereren, wordt haar gezin gegijzeld in hun eigen huis. De gijzelnemers zijn Duncan Carlisle, Archer, Sandrine en Kramer. Hun doel is duidelijk: Ellen moet ervoor zorgen dat de president komt te overlijden tijdens de operatie. Alleen is Ellen slimmer dan de gijzelnemers hadden gedacht en dient ze de president bloedverdunners toe, waardoor de operatie wordt uitgesteld. Hierdoor moet het gezin hun gewone leven gaan leiden om zo geen argwaan op te wekken, terwijl ze nog steeds gegijzeld zijn. In die tijd, die Ellen heeft gecreëerd door de operatie uit te stellen, gaat ze op zoek naar antwoorden. Waarom doen Duncan en zijn ‘team’ dit? Komt het van iemand die machtiger is dan Duncan of is dit een persoonlijke kwestie?
Hostages
Wauw, echt gewoon wauw; deze serie is steengoed en super spannend! Ik heb elke aflevering op het puntje van mijn stoel gezeten en zag sommige dingen die in de serie gebeurden echt niet aankomen. Maar bij een geweldige serie hoort ook een erg goede en overtuigende cast. Te beginnen bij Ellen Sanders die gespeeld wordt door Toni Collette. Ik vind haar een erg goede actrice en herkende haar van de film Little Miss Sunshine. Verder naar de volgende goede acteur: Dylan McDermott. Hij speelt Duncan Carlisle in de serie en doet dit super! Tot slot: Tate Donovan, die de rol speelt van Brian Sanders. Natuurlijk is hij ook een fantastische acteur! Je kent hem misschien van de Disney film Hercules en Hercules: Zero to Hero, waar hij de stem in sprak van Hercules.
De rest van de cast is ook geweldig, maar dat is denk ik iets te veel om op te noemen. 🙂
Hostages
Ik kan echt alleen maar positief zijn over deze serie! Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat er geen seizoen 2 komt. Misschien dat ze hier ooit nog op terugkomen en er wel een vervolg komt, maar ik ben bang van niet. Wel eindigde de serie op een punt waar ze op verder zouden kunnen gaan, naar mijn mening dan. Ook al kan ik het einde – geen spoiler hoor, wees niet bang – nog niet helemaal bevatten. Maar dat zegt meer iets over hoe goed deze serie is haha.

Vorig jaar heb ik Hostages op tv gekeken en ben dus nog steeds erg onder de indruk van de serie. Lijkt Hostages jullie een goede serie of hebben jullie hem misschien al gezien? Wat vonden jullie ervan?

Bron foto
Bron foto 2
Bron foto 3

13 gedachten over “Serie Sunday #4 – Hostages

    • Het is zeker een aanrader! Ik ben begonnen met de boeken maar ik hoor van iedereen dat Game of Thrones een geweldige serie is dus snel het boek uitlezen en dan kan ik met de serie beginnen 🙂

      Like

  1. Pingback: Winactie | Pathé Thuis filmcode voor Survivor |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s