Winactie | DVD, luchtje & maskertjes {AFGELOPEN}

IMG_1881
Whaaa, ik heb de 150 volgers bereikt op Bloglovin’! Om jullie te bedanken voor alle likes, reacties, views en jullie steun heb ik een leuke winactie bedacht. Benieuwd wat er te winnen valt?

Dead Sea Mask & Fruity Feast Mask
IMG_1874
IMG_1875
IMG_1539
Zoals de titel al zegt heb ik een pakketje samengesteld bestaande uit een DVD, een luchtje en twee maskertjes! Te beginnen bij de maskertjes. Ze zijn allebei van de Hema en kunnen dus binnenkort van jou zijn hihi.

Did You Hear About The Morgans?
Did You Hear About The Morgans?
Ik ben gek op films en persoonlijk vind ik ‘Did You Hear About The Morgans?’ ook erg leuk en ik hoop jullie ook :-). De film gaat over het succesvolle koppel Meryl (Sarah Jessica Parker) en Paul Morgan (Hugh Grant) uit New York. Ze leven langs elkaar heen sinds Paul overspel heeft gepleegd. Op een gegeven moment zijn ze getuige van een moord en worden ze door een getuigenbeschermingsprogramma naar een klein dorpje in Wyoming gestuurd, waar ze verblijven en worden beschermd door het echtpaar Clay en Emma Wheeler. Meryl en Paul mogen geen contact hebben met de buitenwereld en moeten zich aanpassen aan de dorpse levensstijl, wat nog knap lastig is.
Zelf vond ik deze film hilarisch en erg leuk! Ik ben benieuwd wat jullie vinden!

Fruity luchtje ZARA
IMG_1878
Tot slot heb ik een luchtje van de Zara voor jullie! Misschien hebben jullie het luchtje al voorbij zien komen, want ik heb er laatst over geschreven in een shoplog. Het luchtje heeft een hele lekkere zoete fruity geur!

Wat moet je doen om kans te maken?
– Volg mij op Bloglovin’ of via WordPress/E-mail

Om extra kans te maken:
– Like dit bericht of share het op Bloglovin’ of op Social Media

Laat hieronder in een reactie achter, met een geldig e-mailadres, dat je meedoet en vertel ook welke acties je hebt ondernomen!

Meedoen kan tot 9 juni en op 10 juni stuur ik de winnaar/winnares een persoonlijke e-mail.

Liefs, Sanne

24 gedachten over “Winactie | DVD, luchtje & maskertjes {AFGELOPEN}

  1. Ik wordt hier echt heel erg enthousiast van !!!!! Zo’n leuke winactie (topfilm + super goeie parfum + gezichtsmaskers!!!) ben ik al lang niet meer tegengekomen!

    Ik heb je meteen toegevoegd op bloglovin, heb natuurlijk de post geliked want dit is een super post !!! En oh ja zo meteen ga ik het ook nog delen op Facebook !
    Deze winactie is zooo vet ! You go girl !

    Geliked door 1 persoon

  2. Gefeliciteerd met je volgers! Ik doe graag mee met de actie! Ik wil heel graag een nieuw luchtje en ben erg benieuwd naar die van de ZARA! Die film heb ik trouwens ook nog nooit gezien, dus daar ben ik ook erg benieuwd naar!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie